Νεα


Αρχική σελίδα> Σχετικά > Νεα

Κοινή πολεμική επιδημία

Χρόνος: 2022-04-13 Προβολές: 20

Aκατά του ιού και της γρίπης; Ας μιλήσουμε για τον κρυφό στρατιώτη πρόληψης επιδημιών

ΖΩΗ- χλωρογενικό οξύ!

Η πρόληψη και ο έλεγχος της επιδημίας δεν πρέπει να είναι χαλαροί!

Από το τέλος του 2019 έως τώρα, λόγω της επιδημίας πνευμονίας COVID-19, όλα τα είδη μάσκας εξαντλήθηκαν, στη συνέχεια εξαντλήθηκαν το οινόπνευμα και το απολυμαντικό με χλώριο. Για παράδειγμα, δέκα μίλια και οκτώ δήμοι έχουν αρχίσει να κλείνουν τους δικούς τους δρόμους, το Ραδιόφωνο του αρχηγού του χωριού είπε σε όλους να μην βγουν έξω, και κάθε είδους σκληροπυρηνικά πανό κάνουν τους ανθρώπους να κλαίνε και να γελούν.

Μιλώντας για αυτό, πρέπει να αναφέρω ένα μεγάλο Oolong εκείνη την εποχή: ο Τραμπ είπε ότι η κατανάλωση απολυμαντικού θα μπορούσε να σκοτώσει τον ιό, αλλά οι Αμερικανοί το πίστευαν πραγματικά;! Το Μέριλαντ έλαβε μόνο περισσότερες από 100 κλήσεις για απολυμαντικό νερό για να σκοτώσει τον COVID-19 σε μόλις μία ημέρα. Η Νέα Υόρκη έλαβε περισσότερες από διπλάσιες κλήσεις για απολύμανση με απολυμαντικό. Λοιπόν, οι παλιοί Αμερικανοί δεν είναι ξεκάθαροι;

Πρώτα, καλύψτε το αλκοόλ και, στη συνέχεια, άκουσα ότι το Shuanghuanglian θα μπορούσε να αναστείλει τον ιό, επομένως το πόσιμο υγρό Shuanghuanglian ήταν επίσης εκτός αποθέματος. Εκείνη την εποχή, οι βιτρίνες πολλών φαρμακείων και νοσοκομείων έγραφαν «Το Shuanghuanglian έχει εξαντληθεί».

 

Η νέα πνευμονία κορωνοϊού είναι υπερβολή ως προς τον ρόλο της στη θεραπεία της πνευμονίας της νέας κορωνοϊού, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι έχει δύο βούρτσες για τον ιό. Τα συστατικά του Shuanghuanglian είναι το αγιόκλημα, το Scutellaria baicalensis και το Forsythia suspensa. Μετά την εξάντληση του Shuanghuanglian, πολλοί άνθρωποι άρχισαν να πανικοβάλλονται αγοράζοντας αγιόκλημα. Τι είδους επίδραση είχε το μελισσόχορτο στην πνευμονία COVID-19; Ας παρουσιάσουμε σήμερα τον μικρό ειδικό κατά των ιών του Lvke!

 

 

01 Αυτοεισαγωγή του χλωρογενικού οξέος

 

Xiaoke: μην πουλάς το κλειδί. Χλωρογενικό οξύ, έλα

Συστήσου!

Chlorogenic acid: Γεια σε όλους. Το όνομά μου είναι Chlorogenic acid και το αγγλικό μου όνομα είναι Chlorogenic acid. Ο χημικός μου τύπος είναι c16h18o9 και το μοριακό βάρος είναι 354.30. Μπορώ να εκχυλίσω από το Eucommia ulmoides φύλλα, αγιόκλημα, πράσινους κόκκους καφέ, στέβια και άλλα φυτά. Ο ρόλος μου είναι αντιβακτηριδιακός και αντιφλεγμονώδης, ο οποίος χρησιμοποιείται ευρέως σε φάρμακα, προϊόντα υγείας και καλλυντικά. Έχω πολλά πλεονεκτήματα. Στη συνέχεια, επιτρέψτε μου να σας το παρουσιάσω αναλυτικά!

 

 

02 Διαφορετικές φυτικές πηγές Κύριες διαφορές του χλωρογενικού οξέος

 

Η διανομή μου είναι πολύ εκτεταμένη, από ψηλότερες δικοτυλήδονες έως χαμηλότερες φτέρες. Υπάρχει κυρίως σε φυτά όπως το μελισσόχορτο, το ευκομία, το Compositae και το Rosaceae (αρκετά φυτά με περισσότερη περιεκτικότητα: Eucommia ulmoides, πράσινοι κόκκοι καφέ, αγιόκλημα και στέβια). Επιπλέον, τα φρούτα και τα λαχανικά που τρώμε καθημερινά περιέχουν επίσης ίχνη χλωρογενικού οξέος, όπως πατάτες, κόκκινο λάχανο, καρότα, μελιτζάνες, λάχανο, παλιό μαρούλι, σπανάκι κ.λπ.

Έχω βέβαια και πολλές διαφορετικές προδιαγραφές και κάποιες φορές μπορεί να μην μπορείς να τις ξεχωρίσεις. Ωστόσο, χρειάζεται μόνο να θυμάστε αυτά: διαφορετικά περιεχόμενα χλωρογενικού οξέος έχουν εμφανείς διαφορές στο χρώμα και τη διαλυτότητα στο νερό. Για παράδειγμα, χαμηλή περιεκτικότητα σε Eucommia ulmoides Το χλωρογενικό οξύ έχει γενικά σκούρο χρώμα και κακή υδατοδιαλυτότητα.

Το μελισσόχορτο έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε χλωρογενικό οξύ, καλή υδατοδιαλυτότητα και κίτρινο χρώμα. χλωρογενικό οξύ από πράσινους κόκκους καφέ είναι ένα μείγμα. Υπολογίζουμε γενικά τη συνολική περιεκτικότητα σε οξύ και η κύρια προδιαγραφή της αγοράς είναι το 50% του συνολικού οξέος. Στέβια χλωρογενικό Το οξύ είναι γενικά περίπου 10%, το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως για προσθήκη και ανάμειξη τροφής. Επιπλέον, στέβια χλωρογενικό Το οξύ έχει ένα άλλο χαρακτηριστικό διαφορετικό από άλλα φυτά χλωρογενικό οξύ, δηλαδή η γεύση του είναι γλυκιά!

Προς το παρόν, η υψηλή περιεκτικότητα σε χλωρογενικό Το οξύ στην αγορά είναι κυρίως από φύλλα Eucommia ulmoides, που απαιτεί καλή υδατοδιαλυτότητα και λευκό χρώμα σκόνης.

 

03 Δολοφόνος ιών χωρίς συναίσθημα

 

Μυστική μυρωδιά χλωρογενικού οξέος

Η αγάπη και το μίσος μεταξύ εμένα και του ιού εκείνα τα χρόνια

ΕΓΩ (χλωρογενικό οξύ) έχει σημαντικές εφαρμογές στη σύγχρονη κλινική. Είναι ένα αποτελεσματικό αντιβακτηριακό και αντιικό συστατικό. Και μπορεί να αδρανοποιηθεί από την πρωτεΐνη στο σώμα, έτσι μπορώ να δω σε μια ποικιλία παρασκευασμάτων στην αγορά, συμπεριλαμβανομένων των από του στόματος φαρμάκων και των ενέσιμων φαρμάκων.

 

Μπορώ να αναστέλλω και να σκοτώνω σημαντικά πολλά είδη παθογόνων βακτηρίων, όπως Escherichia coli, Shigella sonnei, Staphylococcus aureus, αιμολυτικός στρεπτόκοκκος, Shigella dysenteriae, τυφοειδής, πνευμονιόκοκκος, Micrococcus garciniae και Legionella. Ο αντιβακτηριακός μηχανισμός του σχετίζεται με τη μη ανταγωνιστική αναστολή της ακετυλοτρανσφεράσης της αρυλαμίνης (NAT) στα βακτήρια.

 

Όχι μόνο αυτό, έχω επίσης ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, βελτίωση της ανοσίας (ενισχύοντας την προστιθέμενη αξία των κυττάρων του ανοσοποιητικού, όπως τα μακροφάγα και τα λεμφοκύτταρα) και προστατεύω το ήπαρ και τη χοληδόχο κύστη.

 

Στη μακρά ιστορία της Κίνας, αν και δεν είχα όνομα πριν από πολύ καιρό, το μελισσόχορτο είναι πολύ διάσημο. Το μελισσόχορτο έχει μακρά ιατρική ιστορία. Ήδη πριν από 3000 χρόνια, οι πρόγονοί μας άρχισαν να το χρησιμοποιούν για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών. Εδώ είναι μια σύντομη ιστορία:

Λέγεται ότι όταν ο Qu Yuan εξορίστηκε μέσω του Xupu, στο Hunan, μολύνθηκε από την πανώλη και δεν είχε την πολυτέλεια να λιποθυμήσει. Αργότερα, οι βουνίσιοι μάζευαν μελισσόχορτο και το περιχύνανε με τηγανητή σούπα. Ο Κου Γιουάν ξύπνησε σε λιγότερο από μισή ώρα.

 

Στο Xupu λέγεται ακόμα: "Υπάρχουν δύο γλάστρες με μελισσόχορτο στο σπίτι. Μη φοβάσαι το καυτό καλοκαίρι. Η παιώνια νεράιδα είχε κάποτε θερμοπληξία, και η νεράιδα του χρυσού λουλουδιού τη θεράπευσε". Παραδοσιακά τραγούδια. Φαίνεται ότι οι σοφοί αρχαίοι προκάτοχοί μας έχουν ήδη αναγνωρίσει την αποτοξίνωση του μελισσόχορτου. Ωστόσο, ένα από τα κύρια ενεργά συστατικά του μελισσόχορτου είμαι εγώ - χλωρογενικό οξύ!

 

 

04 βοηθητικό αποτέλεσμα κατά της γρίπης και του ιού

 

Το I (Lv Yuan acid) δεν μπορώ να θεραπεύσω τον Νέο Κορωνοϊό, αλλά εξακολουθώ να έχω κάποια επικουρική θεραπεία για τον Νέο Κορωνοϊό. Αν και η αντιική μου λειτουργία δεν είναι στοχευμένη, έχω τα αποτελέσματα ευρέως φάσματος αντιιικής, βακτηριοστατικής, αντιοξειδωτικής και ενίσχυσης του ανοσοποιητικού.

 

Έχω αντιμυκητιακή δράση ενάντια σε μια ποικιλία φυτικών παθογόνων μυκήτων και έχω τη δυνατότητα βιολογικών μυκητοκτόνων. Ο μηχανισμός είναι ο έλεγχος της ανάπτυξης διαφορετικών φυτικών παθογόνων μυκήτων αναστέλλοντας την πρώιμη διαμεμβράνη των μυκητιακών σπορίων. Επιπλέον, έχω επίσης ισχυρή ανασταλτική δράση σε μια ποικιλία παθογόνων βακτηρίων όπως ο αιμολυτικός στρεπτόκοκκος, ο χρυσίζων σταφυλόκοκκος και οι παθογόνοι ιοί της λοίμωξης του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος.

 

Αντιβακτηριακό και αντιφλεγμονώδες

Έτσι, για παράδειγμα, πλέον κοινή πνευμονία, ακόμα και βήχας, εφόσον θεωρείται ότι είναι βακτηριακή λοίμωξη ή συνδυασμένη βακτηριακή λοίμωξη, θα με χρησιμοποιήσουν! Ακριβώς όπως ορισμένα κοκκία Banlangen, κόκκοι μελισσόχορτου και αντιιικά πόσιμα υγρά που συνήθως πίνουμε, έχουν ορισμένα προληπτικά και επικουρικά θεραπευτικά αποτελέσματα σε ιογενείς ασθένειες.

 

 

05 άλλες λειτουργίες του χλωρογενικού οξέος

 

1 τροφή

Το I (χλωρογενικό οξύ) είναι επίσης ένα νέο και αποτελεσματικό φαινολικό αντιοξειδωτικό. Εάν προστεθεί μικρή ποσότητα χλωρογενικού οξέος στο λαρδί, η αντιοξειδωτική σταθερότητα του λαρδί μπορεί να βελτιωθεί και η διάρκεια ζωής μπορεί να αυξηθεί. Έχω επίσης τη λειτουργία της ενίσχυσης του αρώματος και της προστασίας του χρώματος, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συντήρηση των τροφίμων και των φρούτων.

 

2 προϊόντα περιποίησης δέρματος και καλλυντικά

Τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος και τα καλλυντικά για γυναίκες και αδερφές είναι επίσης αχώριστα μαζί μου. Μπορώ να προστατεύσω το κολλαγόνο όλων από τις ελεύθερες ρίζες, όπως τα αντιδραστικά είδη οξυγόνου, και μπορώ να αποτρέψω αποτελεσματικά την επιβλαβή επίδραση των υπεριωδών ακτίνων στο ανθρώπινο δέρμα. Ως εκ τούτου, συχνά προστίθενται σε προϊόντα περιποίησης δέρματος για να παίξω προστατευτικό ρόλο.

 

Φυσικά, η αντιβακτηριδιακή και αντιφλεγμονώδης δράση μου είναι επίσης εξαιρετική στα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Μπορώ να καθαρίσω αποτελεσματικά τη θερμότητα και την αποτοξίνωση, να δροσίσω το αίμα και να αφαιρέσω τη στάση του αίματος. Με την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος και την αποβολή των τοξινών στο σώμα, μπορώ να επιτύχω το αποτέλεσμα της αφαίρεσης της ακμής και των διάφορων κηλίδων.

 

3 ζωοτροφές

Με τους ολοένα και πιο αυστηρούς περιορισμούς στη χρήση αντιβιοτικών από το Υπουργείο Γεωργίας, έχω γίνει η επιλογή προϊόντος για την αντικατάσταση ή μερική αντικατάσταση των αντιβιοτικών.

 

Στο πλαίσιο της αγοράς σοβαρής ομογενοποίησης, έχω τα πλεονεκτήματα της βελτίωσης της ανοσίας, της ρύθμισης της σίτισης, της αποβολής εντόμων, της βελτίωσης της αναπαραγωγικής απόδοσης και της γεύσης του κρέατος, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα τις επιχειρήσεις τροφοδοσίας να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας και διαφοροποιημένα εμπορικά προϊόντα ζωοτροφών.

 

 

06 χλωρογενικό πλεονέκτημα οξέος

 

1 ποιοτικός έλεγχος πρώτων υλών Eucommia ulmoides από την πηγή

Ελέγξτε τη σταθερότητα και την αξιοπιστία των πρώτων υλών και ελέγξτε την ποιότητα από την πηγή.

 

2 προμήθεια πολλαπλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένη σύμφωνα με ειδικές απαιτήσεις

Πολλαπλές προδιαγραφές (5% - 98%) της Eucommia ulmoides χλωρογενικό παροχή οξέος. Σύμφωνα με τις ειδικές απαιτήσεις σας (όπως διαλυτότητα προϊόντος, χρώμα κ.λπ.). Βασιζόμενοι στην ισχυρή μας δύναμη Ε & Α, μπορούμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων.

 

3 καθαρή φυσική εκχύλιση φύλλων Eucommia ulmoides

Από τις πρώτες ύλες μέχρι την παράδοση προϊόντων, ο ποιοτικός έλεγχος όλης της διαδικασίας. Εκχυλίζουμε και συμπυκνώνουμε μόνο τα φύλλα των φύλλων Eucommia ulmoides και δεν προσθέτουμε και παίρνουμε άλλες χημικές συνθετικές ουσίες.

 

4 κύρια προϊόντα, κορυφαία τεχνολογία

Η χλωρογενικό Το οξύ παράγεται από το 2006. Μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια τεχνολογικής καινοτομίας, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε και η ποιότητα ήταν πάντα σε ηγετική θέση στον κλάδο.

 

5 αποκλειστική διαδικασία, υψηλής καθαρότητας υδατοδιαλυτό, ορατή ποιότητα

Αποκλειστική τεχνολογία εξαγωγής, Eucommia υψηλής καθαρότητας χλωρογενικό οξύ, ορατή ποιότητα, καλή υδατοδιαλυτότητα και λευκή σκόνη.

HPLC 98% Eucommia περνάει χλωρογενικό οξύ

Να με θυμάσαι, με λένε χλωρογενικό οξύ

 

Θα σου μιλήσω τόσο πολύ για την ώρα σήμερα. Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να πω τα πλεονεκτήματά μου για τρεις μέρες και τρεις νύχτες! Ο χώρος είναι περιορισμένος. Θα τα πούμε την επόμενη φορά! Αλλά πρέπει να με θυμάσαι. Είμαι ο βοηθός του χρυσού μεταλλίου στον δρόμο για την καταπολέμηση του ιού, ο προστάτης των λουλουδιών στον δρόμο για την αγάπη της ομορφιάς και ο φρουρός ασφαλείας στη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία! Το όνομά μου είναι χλωρογενικό οξύ!

 

Πολεμήστε μαζί την επιδημία και προστατέψτε την πατρίδα μας!

 

Τον χειμώνα που πρωτοήρθε η επιδημία, λέγαμε ότι κανένας χειμώνας δεν είναι ανυπέρβλητος και καμία άνοιξη δεν θα έρθει. Αν και, μετά από σχεδόν τρία χρόνια, η επιδημία δεν έχει τελειώσει. Ωστόσο, μπροστά σε αυτόν τον «λαϊκό πόλεμο» για την καταπολέμηση της επιδημίας, θα συνεργαστούμε με σταθερή εμπιστοσύνη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.

 

Παρόλο που αυτή η μάχη είναι εξαιρετικά δύσκολη, δεν μπορεί να αντισταθεί στην αποφασιστικότητα του κινεζικού λαού να ενωθεί ως ένα και να πολεμήσει μαζί την «επιδημία», ούτε στον ρυθμό των προσπαθειών μας να προχωρήσουμε και να αγωνιστούμε για τα όνειρά μας. Το Xiaoke θα πάει χέρι-χέρι μαζί σας για να κερδίσει τον αποκλειστικό πόλεμο πρόληψης και ελέγχου της επιδημίας!

 

Θα πρέπει να συνεχίσουμε να διατηρούμε την καλή συνήθεια της πρόληψης και ελέγχου της επιδημίας, να τηρούμε τη χρήση μάσκας και λιγότερη συγκέντρωση και να σαρώνουμε συνειδητά τον κώδικα σε δημόσιους χώρους και να συνεργαζόμαστε με τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος.